Toyota Noah huren Paramaribo €39,50 per dag

Toyota Noah huren. De Noah is een comfortabele 8 persoons minivan en voorzien van alle gemakken. De kenmerken van deze 5 deurs MPV zijn de hoge instap, twee schuifdeuren (achter) voor gemakkelijk in- en uitstappen, comfort en veel ruimte.

Toyota Noah busje huren Suriname

Noah 8 persoons busje met twee schuifdeurennoah-voorkant-passagier Noah huren Paramaribonoah-busje-voorkant-passagier-closeToyota Noah huren

hoge instap, twee schuifdeuren (achter) voor gemakkelijk in- en uitstappen De Toyota Noah is een comfortabele 8 persoons minivan

Toyota Noah huren Suriname €39,50 per dag

Als je eenmaal achter het stuur zit, voelt de Noah niet zo groot aan als hij van buitenaf lijkt. De 2 liter motor heeft redelijk veel power en is stil en soepel. Deze MPV (multi-purpose vehicle) kan snel en zonder poespas versnellen wanneer dat nodig is.

Ben je in Suriname dan moet je ontdekken! Dat kan je het beste doen per auto. Zo ben je niet afhankelijk van anderen en bepaal je zelf waar je heen gaat. Bij ons maakt het niet uit hoeveel kilometer je rijdt, je rijdt namelijk kilometer vrij.

Onderneem dus zoveel je wilt want Suriname is meer dan alleen Paramaribo of het resort waar je verblijft. Nog een goede reden dus te kiezen voor een all-inclusive huurauto van Auto-Huren-Suriname.com.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
product image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
5 based on 2 votes
Merknaam
Auto-huren-suriname.com
Productnaam
Toyota Noah (8 personen)
Prijs
EUR 37.50 per dag
Product beschikbaarheid
Available in Stock