Mitsubishi Pajero huren Paramaribo €29,50 per dag

Mitsubishi Pajero, compacte SUV (hoge auto) huren. De kenmerken van deze SUV zijn het stoere voorkomen, de hoge instap, vierwielaandrijving (4WD), redelijk veel ruimte, airco en geschikt voor 4 personen.

Mitsubishi Pajero huren ParamariboRedelijk veel ruimte, airco en geschikt voor 4 personen Mitsubishi Pajero IO Mitsubishi Pajero huren ParamariboOntdek Suriname met Auto huren in SurinameMitsubishi Pajero 4WD huren SurinameMitsubishi Pajero Small SUV (hoge auto) hurenMitsubishi Pajero 4WD - Four-wheel driveAutoverhuur Paramaribo

Mitsubishi Pajero huren Suriname €29,50 per dag

Wat is er makkelijker dan online thuis alvast een auto reserveren voor jouw reis in Suriname. Zo kan je direct na je vlucht volop genieten van de vrijheid die eigen vervoer met zich meebrengt. Wij hebben huurauto’s in eigen beheer en wij bemiddelen voor lokale verhuurders. Check onze website voor ons aanbod.

Heb je vragen over een auto of zie je niet meteen de juiste auto, ons aanbod is groter dan verwacht. Bel ons en stel gerust al je vragen. Wij hebben vast een auto die aan jouw eisen voldoet. Ga jij binnenkort naar Suriname vergeet dan niet om nu al je auto te reserveren.

Een auto huren in Suriname doe je gemakkelijk via onze site autoverhuursuriname.nl.

Ontdek Suriname met Auto huren in Suriname

No Spang, relax en geniet van je vakantie. Ontdek Suriname in je eigen tempo. Met je eigen huurauto kan je gemakkelijk op ontdekkingstocht in exotisch en cultureel Suriname. Suriname heeft een rijke geschiedenis die je in heel het land terugziet.

Met een eigen huurauto ontdek jij Suriname op je eigen wijze en ben je niet afhankelijk van anderen. Je vertrekt op het tijdstip waarop jij wilt vertrekken en komt pas terug als je alles gezien hebt wat je wilde zien.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
product image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
5 based on 2 votes
Merknaam
Auto-huren-suriname.com
Productnaam
Mitsubishi Pajero (4 personen)
Prijs
EUR 29.50 per dag
Product beschikbaarheid
Available in Stock